The perfect guide to the casino

Braithwaite lærer af Messi: Sådan hjælper han mig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Martin Braithwaite har Lionel Messi som læremester i FC Barcelona.

I FC Barcelona vrimler det med gode spillere, som klubbens forholdsvis nye, danske spiller, Martin Braithwaite, kan lære noget af. Og bedst af dem alle er den argentinske superstjerne, Lionel Messi, som sidste år blev kåret til verdens bedste fodboldspiller (Ballon d’Or) for sjette gang.

– Mit spil har naturligvis ændret sig en del, siger Martin Braithwaite til Goal på et spørgsmål om, hvad det har betydet at træne og spille sammen med Lionel Messi.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Han giver holdet ufattelig megen selvtillid, fordi vi allesammen ved, at han alene kan gøre en forskel. Og han hjælper mig meget med sine gode råd og sine forklaringer på, hvordan han ser spillet. Han er virkelig en inspiration.

Martin Braithwaite håber, at det samme kan blive tilfældet med Luis Suárez, der nu er tilbage efter den skade, der har holdt ham ude af holdet, og som var den direkte årsag til, at klubben ekstraordinrært fik lov til at købe den 28-årige dansker i Leganés i februar. Det kan dog samtidig betyde, at vejen til holdet bliver længere for Martin Braithwaite.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Ganske ærligt, sådan ser jeg ikke på det. Det glæder mig, at Luis er tilbage. Han er en af de bedste angribere i verden, og jeg glæder mig til at spille sammen med ham, siger den danske landsholdsspiller.

– Træningen her i klubben er helt anderledes, end jeg har været vant til. Jeg kan allerede mærke, at jeg rent teknisk er blevet en bedre spiller af mit ophold her. På det personlige plan kan jeg også mærke, at der er mere opmærksomhed, men det må man bare leve med, siger Martin Braithwaite.

(Øverst på siden kan du se en video, hvor eksperterne diskuterer situationen i FC Barcelona).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top