The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Mange mål i Bundesligaen – og mange knaster til DIG

Foto: Ritzau Scanpix


Oddsforslag: FC Augsburg – FC Köln – begge hold scorer

– FC Augsburg er en smule svære at blive kloge på. Siden Bundesligaens comeback har de vundet ude over Schalke 04, men de har tabt hjemme til Wolfsburg, og uafgjort mod bundproppen Paderborn trækker unægtelig fra i helhedsindtrkket.

– Bundholdene begynder imidlertid at nærme sig, så sydtyskerne skal til at få skrabet de sidste, nødvendige point sammen for at overleve. Der bør være en mulighed mod et oprykkerhold på eget græs, selvom det foregår uden tilskuere. Men sikker på det kan man ikke være, og derfor går vi efter målscoring i stedet for.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Mål er der nemlig masser af i FC Kölns kampe. Der har været mindst tre af dem i samtlige FC Kölns fire kampe, siden Bundesligaen genåbnede – og i alle tilfælde scorede begge hold.

– FC Köln har scoret ni mål i deres fire kampe efter Bundesligaens comeback. Vi skal helt tilbage før jul for at finde en kamp, hvor Gedebukke-klubben slet ikke scorede, og på udebane har de scoret i 10 ud af 13 kampe.

– Odds fra bet365.com er på 1,57, og det er ikke meget, men det er trods alt spilbart. Man kan eventuelt kombinere med over 2,5 mål. Så får man absolut respektable 2,70 i odds.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Søndag kl. 18.00

Sådan ligger de

FC Augsburg nummer 13 (V8 U7 T14)
FC Köln nummer 12 (V10 U4 T15)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,57

Indskud: 250 kroner

Mulig gevinst: 392,50 kroner

Overskud: 142,50 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se SAMTLIGE mål fra sidste runde af Bundesligaen. Der er flere perler imellem).

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top