The perfect guide to the casino

Niels Frederiksen bakker op om Hedlunds bryllup: – Vi har gode folk klar!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Brøndby-træner Niels Frederiksen bakker op om klubbens beslutning om at give fri til Simon Hedlund, der skal giftes.

Søndag møder Brøndby AC Horsens på udebane i den sidste kamp i Superligaens grundspil. Men det bliver uden den svenske angriber, Simon Hedlund, der skal giftes.

Klubbens fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, har godkendt fraværet, fordi brylluppet var planlagt i god tid og lagt udenfor sæsonen. Imidlertid kom udbruddet af coronavirus på tværs, og det har som bekendt skubbet sæsonen.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Brøndby-træner Niels Frederiksen ærgrer sig over fraværet af Simon Hedlund, men han bakker op om beslutningen, og han mener nok, at holdet kan håndtere situationen.

– Simon er en vigtig spiller for os, så vi vil naturligvis savne ham på holdkortet i morgen. Når jeg bakker fuldt op om beslutningen, så er det fordi, at selvom fodbold er en kontaktsport, så er det ligeså meget mentalt. Og om nogen betyder Simons familie alting for ham, og jeg ved, hvor meget den her dag betyder for ham, siger Niels Frederiksen til Brøndbys hjemmeside.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Både [Samuel] Mraz, [Mikael] Uhre og ‘Jobbe’ (Jesper Lindstrøm, red.) har set rigtig gode ud til træning, og Jobbe kom jo faktisk ind og afgjorde kampen for os i tirsdags, så selvom vi vil savne Hedlund, så mener jeg faktisk, at vi har nogle rigtig gode folk stående klar i kulissen parat til at gå ind og vise sig frem, siger Brøndby-træneren.

Brøndby er på forhånd sikre på at komme med i medaljeslutspillet, mens AC Horsens uanset resultatet af søndagens kamp ender i nedrykningsspillet.

(På videoen øverst på siden kan du se ‘Jobbe’ score kampens enlige mål i Brøndbys sejr i sidste spillerunde mod Sønderjyske).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top