The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du lørdagens rygtebørs.

Spanske Don Balon sætter Real Madrid i forbindelse med Tottenhams Son Hyeun-min. Madrilenernes præsident, Florentino Pérez, er ifølge avisen en stor beundrer af den 27-årige sydkoreaner, men de skal formentlig op med over en milliard kroner for at købe angriberen. (Øverst på denne side kan du se et indslag om Son Hyeun-min og hans nylige militærtjeneste i Sydkorea).

Antoine Griezmann siger ifølge Los Angeles Times, at han godt kunne tænke sig at afslutte karrieren i den amerikanske liga. Den franske verdenmester er 29 år, og han skiftede sidste sommer til FC Barcelona fra Atlético Madrid, så det kommer til at vente noget, inden han tager springet vestpå.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Efter at Liverpool ikke fik fat i Timo Werner fra RB Leipzig, er det ifølge The Independent en målsætning for klubben, at de får forlænget aftalerne med den brasilianske målmand, Alisson Becker, og den hollandske forsvarer, Virgil van Dijk, der begge er anerkendt som nogle af verdens bedste på deres respektive pladser.

Som erstatning for netop Timo Werner – der ender i Chelsea – satser RB Leipzig ifølge Bleacher Report på at kunne købe Werder Bremens 23-årige raket fra Kosovo, Milot Rashica – men det kommer nok til at afhænge af, om klubben fra hansestaden rykker ud af Bundesligean. Netop nu ligger de næstsidst.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Ifølge spanske El Mundo Deportivo er FC Barcelonas kroatiske midtbanespiller, Ivan Rakitic, parat til at diskutere et skifte til Sevilla til næste sæson.

Samme El Mundo Deportivo har en historie om, at Manchester City håber på at kunne købe Sergi Roberto af FC Barcelona. Den 28-årige spanier har kontraktudløb i 2022, og han kan spille både på midtbanen og som back.

Franske Adrien Rabiot fra Juventus er et mål for Everton og Arsenal, men den 25-årige midtbanespiller er ifølge italienske Tuttomercatoweb ikke interesseret i et klubskifte, hvis det indebærer, at han skal gå ned i løn.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top