The perfect guide to the casino

Kasper Hjulmands store skræk: ‘Hvad fanden laver din far?’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Kasper Hjulmand frygter, at folks reaktioner på hans dispositioner som landsstræner kommer til at gå ud over hans familie.

Danmarks nye landstræner, Kasper Hjulmand, glæder sig til arbejdet, men han frygter også nogle af omkostningerne.

– Hvor meget kommer det til at gå ud over mine børn, at deres far er landstræner? Det ville være et meget nemmere liv for dem, hvis jeg ikke havde været det, siger Kasper Hjulmand til bt.dk

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Han er meget bevidst om, at det er noget andet at nogle tusinde tilskuere til FCNs kampe i Superligaen og så at være landstræner for Danmark, hvor over fem millioner mennesker har en mening om de ting, han gør.

– Forestil dig en søn eller datter, der kommer i skole hver dag og får at vide af alle: ‘Hvad fanden laver din far?’ Det påvirker børnene meget mere, end man tror, og det bliver ikke mindre nu – tværtimod, siger 48-årige Kasper Hjulmand.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Samtidig er det en kendt sag, at befolkningens krav til landsholdet er store. Danmark skal ikke bare vinde kampene. Landsholdet skal gøre det med stil.

– Jeg er selvfølgelig klar over det, og jeg bilder mig ikke ind, at jeg kan overbevise alle i hele Danmark om, at det er det eneste rigtige, det vi kommer til at gøre. Men jeg vil selvfølgelig gøre mit bedste for, at folk oplever en stolthed og en sammenhæng med de her gutter, siger Kasper Hjulmand.

(Øverst på siden kan du se en video med en kavalkade af mål fra Superligaen).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top