The perfect guide to the casino

FCK med kreativ plan: Sådan får vi over 10.000 tilskuere i Parken

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

FCK vil opdele Parken i 21 sale og på den måde få plads til 10.500 tilskuere.

Regeringen har tilladt, at der må komme op til 500 tilskuere til Superliga-kampene, men det er slet ikke nok for de danske mestre fra FCK.

Derfor har klubben nu fundet på en plan, så der bliver plads til over 10.000 tilskuere til kampen mod Randers FC i Parken søndag.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Tanken er ifølge sport.tv2.dk, at der skal være plads til maksimalt 500 tilskuere i hver af de 21 sale. Det vil ikke være muligt at komme i fysisk kontakt med tilskuere i andre sale, og hver sal udstyres med separate indgange og toiletfaciliteter.

Desuden skal hver enkelt tilskuer via en elektronisk forbindelse bekræfte, at de deltager, så FCK har direkte kontakt med dem før, under og efter kampen. Det sker ved ind- og udgange til Parken, og formålet er bl.a., at man bagefter kan efterforske og forebygge, hvis nogle skulle blive smittet med coronavirus.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

FCKs plan skal godkendes af både sundhedsmyndighederne og politiet, førend klubben kan sætte den i værk.

– Vi har taget udgangspunkt i de retningslinjer, der er udstukket, hvor man kan være 500 i en sal. Om man kalder det en sektion som herinde eller en sal, så har vi simpelthen minutiøst lavet 21 sale á 500 mennesker. siger FCK-direktør Lars Bo Jeppesen (du kan høre Lars Bo Jeppesen udtale sig i videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top