The perfect guide to the casino

Brøndby-stjerne skal giftes denne weekend: Misser kampen mod AC Horsens

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Brøndby IF må denne weekend undvære stjernen Simon Hedlund.

Når AC Horsens i morgen eftermiddag tager imod Brøndby IF skal de ikke kigge efter offensivspilleren Simon Hedlund, da Brøndby denne eftermiddag meddeler, at stjernen har fået fri i weekenden, da han skal giftes.

– Simon er et stort familiemenneske og har glædet sig utrolig meget til at blive viet med Sandra denne sommer, siger Carsten V. Jensen og fortsætter:

– Simon og Sandra havde gjort alt rigtigt og planlagt deres særlige dag udenfor sæsonen, men nu hvor sæsonen løber helt til slut juli, og måske med udsigt til ingen ferie i august før den kommende sæson, vil vi ikke stå i vejen for at Simon og Sandra bliver viet i denne weekend.

– Tværtimod, så har vi givet Simon lov til at nyde dagen med sine allernærmeste og givet ham fri til kampen mod AC Horsens, siger Brøndbys fodbolddirektør.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Simon Hedlund er ærgerlig over, at han misser kampen mod AC Horsens, men han er taknemmelig for, at Brøndby har givet ham fri.

– Vi havde planlagt, at vi skulle holde et stort bryllup udenfor sæsonen, men nu hvor sæsonen har rykket sig, så stod vi pludselig i et dilemma, siger Hedlund til Brøndbys hjemmeside og tilføjer:

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Jeg er møgærgerlig over at gå glip af kampen mod AC Horsens, men det betyder utrolig meget for mig som menneske, at klubben har givet mig fri til, at vi alligevel kan blive viet i private omgivelser kun sammen med vores allernærmeste. I min tid i Brøndby IF, har jeg lært, at både klubben og fans har hjertet det rigtige sted.

VIDEO: I videoen herover varmer vi op til morgendagens afsluttende runde i grundspillet i 3F-Superliga.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top