Liverpool overhalet indenom: Derfor lod de Chelsea løbe med Timo Werner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Liverpool følte, at Timo Werner var for dyr i den nuværende situation. Og så endte den tyske landsholdsanghriber i stedet hos rivalerne fra Chelsea.

Alt så ud til, at Timo Werner ville ende i Liverpool. Klubben ville gerne have ham. Spilleren ville gerne til Liverpool. Han ville passe godt ind i landsmanden Jürgen Klopps 4-3-3 system. Og han havde en frikøbsklausul, der gjorde det muligt at købe ham.

Alligevel endte det med, at Chelsea – der først for ganske nylig er kommet på banen – betalte frikøbsklausulen på 470 millioner kroner.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

For bare et halvt år siden ville det beløb ikke have skræmt Liverpool væk. Men det gjorde det nu.

Og årsagen er, at Liverpool simpelthen synes, det er for mange penge i en situation, hvor markedet og fremtiden tegner meget usikker. Corona-pandemien kommer til at betyde store tab for samtlige klubber – også Liverpool.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Det manglende indkøb af Timo Werner passer ifølge Goal godt ind i filosofien hos ejerne af Liverpool, Fenway Group. I deres øjne er Liverpool en forretning, der skal give overskud. Klubben er ikke et stykke legetøj. Og derfor ville et køb af Timo Werner være for stor en gambling i den nuværende situation.

Og med et forspring på 25 point i Premier League er det samtidig ikke sådan, at Liverpool er desperat efter en god angriber. Med folk som Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino er klubben særdeles velkørende i det offensive departement.

(Øverst på siden kan du se en video, hvor eksperterne diskutere, om Liverpool vinder mesterskabet til næste år. Indslaget er optaget, før Timo Werner skiftede fra RB Leipzig til Chelsea).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top