Hjem til Danmark: Fodboldtalent køber sommerhus på Vestkysten

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Hjem til Danmark: Fodboldtalent køber sommerhus på Vestkysten.

I sommeren sidste år skiftede fodboldspilleren Rasmus Nissen Kristensen Holland ud med Østrig, da FC Red Bull Salzburg købte ham fra topklubben AFC Ajax.

Men det 22-årige fodboldtalent har ikke sluppet sine rødder i den danske muld helt; Kristensen har nemlig netop købt et sommerhus på den jyske vestkyst ikke langt fra fødebyen Brande.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Den tidligere U21-landsholdspiller kan altså se frem til at tilbringe sommeren i sit nyindkøbte, klassiske træsommerhus ikke mange meter fra vandet i Søndervig – et køb han ikke skulle bruge lang tid på at beslutte sig for.

I hvert fald nåede den 60 kvadratmeter store feriebolig kun at være til salg hos mæglerforretningen LokalBolig Ringkøbing i 25 dage, før forsvarsspilleren slog til.

Og prisen, der var der heller ikke så meget at rafle om: Kristensen lagde lige præcis de 1.898.00 kroner, som sommerhuset var udbudt til salg for.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Beskedent køb?

Mange vil nok forbinde fodboldspillere med store, prangende millionhandler – som da Nicklas Bendtner satte sin lejlighed i København til salg for 24 millioner kroner tidligere på året.

Til sammenligning virker et sommerhuskøb til lige under 1,9 millioner kroner ganske beskedent, men Rasmus Nissen Kristensens handel ved Vesterhavet ligger faktisk i den pæne ende for priserne i området – og for landsgennemsnittet generelt.

Det viser tal fra Boliga.dk.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

I øjeblikket skal køberne i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvor sommerhusbyen Søndervig ligger, i gennemsnit give 1,37 millioner kroner for en feriebolig.

Til sammenligning koster et gennemsnitligt sommerhus på landsplan for øjeblikket 1,55 millioner, hvilket er et stykke over priserne på denne tid sidste år, der var udbudt til salg for 1,48 millioner kroner.

Rasmus Nissen Kristensen startede sin karriere i Brande IF og Herning Fremad efterfulgt af flere år i FC Midtjylland.

I 2018 kom han til Ajax, hvor han var med til at vinde det hollandske mesterskab i 2019, men siden juli har han indtaget rollen som forsvarsspiller i FC Red Bull Salzburg med nummer 43 på ryggen.

Se sommerhuset her

VIDEO: Cristiano Ronaldo har bestemt også råd til et lignende sommerhus. Han træder nemlig ind i en eksklusiv gruppe på tre sportsfolk med en milliard dollar i indtjening. Dette kan du se mere til øverst oppe i videoen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top