The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du fredagens rygtebørs.

Bayer Leverkusens kæmpetalent, Kai Havertz, er ifølge Manchester Evening News åben for et skifte til Manchester United. Den 20-årige offensive midtbanespiller er sat i forbindelse med flere klubber, men han skal være ivrig efter at prøve sig af i Premier League. (På videoen øverst på siden kan du se Kai Havertz sikre Bayer Leverkusens seneste sejr mod Freiburg).

Tottenham-manager José Mourinho er ifølge RMC Sport interesseret i at købe Chelseas Kurt Zouma. Portugiseren arbejdede med den 25-årige belgiske midterfosrvarer, mens han selv styrede slagets gang i Chelsea i perioden 2013-15.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Thiago Silva er ifølge franske Footmercato åben over for at komme tilbage til AC Milan, som han spillede for i 2009-12. Den nu 35-årige brasilianske midterforsvarer har siden 2012 spillet for Paris Saint-Germain.

Everton går med i jagten på den rutinerede forsvarer, Diego Godin, som Manchester United og Tottenham også er ude efter. Den 34-årige uruguayaner har i det seneste år haft kontrakt med Inter efter ni år i Atlético Madrid. Sportsmole har historien.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Inter håber at kunne få lov at forlænge lejekontrakten med Victor Moses fra Chelsea. De blåsorte milanesere har lejet den nigerianske fløjspiller siden januar, og de er ifølge italienske Calciomercato åbne for en periode mere – eller eventuelt at købe ham på en permanent kontrakt.

Mere og mere tyder på, at Ferran Torres forlader Valencia. Den 20-årige højrefløj siger til den spanske udgave af Goal, at han kun fokuserer på de sidste 11 kampe for klubben, hvorefter han vil træffe en beslutning om sin fremtid. Han er sat i forbindelse med Real Madrid, Bayern München, Manchester City og Juventus.

Den hurtigløbende og rutinerede irske angriber, Shane Long, har ifølge Southamptons Twitter-konto forlænget sin kontrakt med klubben. så den løber til sommeren 2022.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top