Bayern München-stjerne: Jeg vil være en inspiration for børn

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Bayern München-stjernen Alphonso Davies vil være et forbillede for massevis af børn.

For snart halvandet år siden skiftede Alphonso Davies til den tyske storklub Bayern München, hvor han i denne sæson har været en fast del af startopstillingen trods sin unge alder.

Den 19-årige stjerne har også en utrolig historie, da han blev født i en flygtningelejr i Ghana, og siden er vokset op i Canada.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Jeg vil være en inspiration for massevis af børn. Vi kom til Canada som flygtninge fra Afrika og arbejdede hårdt for det, vi har. Jeg mener, at mit liv kan vise folk, at meget er muligt, hvis man er tro mod sig selv og ikke lader sig lede af sporet, siger Alphonso Davies til Bayern Münchens hjemmeside.

– Når børn verden over ser mig spille og hører historien om det, så er det dejligt at forestille sig, at de får motivation af det og udvikler modet til at arbejde for deres egne drømme.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Når jeg træder ind på træningsanlægget eller Allianz Arena, så tænder jeg. Jeg er bevidst om, at mange mennesker ser op til os spillere – også mig. Jeg ved, hvornår jeg seriøst skal jagte mine målsætninger, og hvornår jeg skal slappe af.

– Det har altid været min drøm at spille fodbold for en klub som Bayern og mod de bedste i verden, så jeg lader ikke en eneste dag gå til spilde – aldrig, siger Alphonso Davies.

I denne sæson har 19-årige Alphonso Davies spillet 36 kampe for Bayern München, hvor det er blevet til tre mål og ni oplæg.

VIDEO: Dortmund-stjernen Jadon Sancho fik tidligere i dag en bøde af det tyske ligaforbund (DFL), da den unge englænder og et par holdkammerater ikke bar mundbind, da de lagde et billede op med deres frisør på de sociale medier. Se mere oppe i videoen øverst oppe.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top