The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du torsdagens rygtebørs.

Liverpool har ifølge den anerkendte italienske transfer-journalist, Gianluca di Marzio, forespurgt om muligheden for at leje den franske fløjspiller, Ousmane Dembélé, som FC Barcelona har tabt tålmodigheden med.

Den engelske landsholdsforsvarer, Ben Chilwell fra Leicester, er et hovedmål for Chelsea i det kommende transfervindue. Det skriver The Athletic (kræver login). Den 23-årige venstre back har dog et prisskilt på, der lyder på 85 millioner pund (710 millioner kr.).

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Jan Vertonghen ser ud til at være en færdig mand i Tottenham. Ifølge Het Laatste Nieuws har London-klubben kun tilbudt en forlængelse for resten af sæsonen til den belgiske forsvarsspiller, der har været i klubben siden 2012.

Gode, gamle Robert Pirés ønsker at blive cheftræner. Den tidligere midtbanespiller, som vandt både EM i 2000 og VM to år tidligere med Frankrig, har været hjælpetræner i sin tidligere klub, Arsenal, i de senere sæsoner. Men han vil nu tage kurser, så han kan blive cheftræner på topniveau. Goal har mere om den historie.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

FC Barcelona har forespurgt Manchester City om muligheden for at købe Eric Garcia tilbage, men de forsvarende engelske mestre vil som udgangspunkt ikke af med den 19-årige spanske forsvarer, som klubben har haft i tre år. Amerikanske ESPN har historien.

Tottenham får ifølge Daily Star chancen for at tegne kontrakt med 28-årige uruguayaner, Matias Vecino fra Inter. Arsenal og Everton er også ude efter midtbanespilleren.

Skulle det kikse med at købe Jadon Sancho fra Borussia Dortmund, har Manchester United ifølge Manchester Evening News den 19-årige argentiner, Thiago Almada fra Velez Sarsfield, som plan B på højrekanten.

(Du kan se Jadon Sancho lave hattrick for Borussia Dortmund mod Paderborn i sidste runde på videoen øverst på denne side).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top