Bayern München-stjerne: Messi eller Ronaldo? Vi har Lewandowski

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Thomas Müller roser superstjernerne Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, men han vil hellere spille med Robert Lewandowski.

Bayern München-stjernen Thomas Müller har i denne sæson leveret hele 18 oplæg i Bundesligaen indtil videre, og de fleste af de disse har været til stjernangriberen Robert Lewandowski.

Thomas Müller fortæller nu også, at han ikke kunne ønske sig en bedre makker i angrebet – selv hvis han havde muligheden for, at vælge enten Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo.

– Tidligere ville jeg måske gerne spille med Messi, for i de første seks-syv år af min karriere var jeg en meget modtagende angriber. Jeg fik bolden i feltet og prøvede at score. Lige nu, hvor jeg er i rigtig god form, lægger jeg op til mange mål, siger han ifølge goal.com.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Måske har jeg nu mere brug for Cristiano Ronaldo til at score mål – men i Bayern har vi ‘Lewan-goal-ski’. Jeg tror måske, han er en bedre mulighed end Cristiano lige nu, siger Thomas Müller.

Den tyske stjernespiller har dog stor respekt for dem begge to.

– Jeg har spillet mod begge to, og jeg har vundet mod dem begge – og jeg har tabt mod dem begge, siger Thomas Müller.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– De er meget, meget gode. De er specielle. De er ikke som de normale gode spillere. De er utrolige, fordi de altid spiller på deres grænse. I alle deres ti år har de scoret 50 mål. Det er vanvittigt, siger Thomas Müller.

I denne sæson har 30-årige Thomas Müller scoret 11 mål og leveret 21 oplæg i 40 kampe for Bayern München.

VIDEO: I videoen øverst oppe kan du høre Bastian Schweinsteiger snakke om sin tidligere klub, som han ser som en klar kandidat til Champions League-trofæet.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top