The perfect guide to the casino

Onsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du onsdagens rygtebørs.

Luka Modric har været rygtet på vej til AC Milan, men det bliver ikke til noget, skriver italienske Calciomercato, fordi klubben har fyret hans kroatiske landsmand, Zvonimir Boban, som sportsdirektør. I stedet vil den tidligere Ballon d’Or-vinder spille i Real Madrid til kontraktudløbet næste sommer.

Chelsea melder sig ifølge amerikanske ESPN ind i kampen om at få fat i den tyske landsholdsangriber, Timo Werner fra RB Leipzig. Han er alternativ til franske Moussa Dembélé fra Lyon.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Inter vil ifølge spanske El Mundo Deportivo gå efter Arsenals franske angriber, Alexandre Lacazette, som erstatning for Lautaro Martinez, hvis de ender med at sælge ham til FC Barcelona.

Benfica bekræfter, at David Luiz bliver i Arsenal, selvom brasilianeren efter sigende drømmer om at komme tilbage til klubben, som han spillede for i 2007-11. Men klubben har ganske enkelt ikke råd til forsvarsspillerens løn. Sportsmole har historien.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Serberen Sergej Milinkovic-Savic håber ifølge franske Le10Sport på et skifte fra Lazio til enten Paris Saint-Germain eller Real Madrid. Den 25-årige midtbanespiller har spillet for romerne siden 2015. Han er også sat i forbindelse med Juventus og Monaco.

Radja Nainggolan vil ifølge Calciomercato gerne tilbage til AS Roma, som han spillede for fra 2014-18. Den grumt udseende belgiske midtbanespiller er udlejet til Cagliari fra Inter, som kun er villig til at lytte til købstilbud. Der bliver således ikke flere lejeophold.

Calciomercato har også en historie om, at Juventus er villige til at bytte den italienske offensivspiller, Federico Bernardeschi, for at få fat i Chelseas brasilianskfødte italienske midtbanespiller, Jorginho.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top