The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Sæt X i kalenderen: På denne dato er Premier League tilbage

Her har du tirsdagens rygtebørs.

Manchester United-stjernen Paul Pogba er ifølge franske Le10Sport åben for et skifte til Paris Saint-Germain. Den franske verdensmester har tidligere spillet i Juventus, som han også flere gange er kædet sammen med, men han har til dato aldrig spillet i den bedste franske række.

Sagaen om Philippe Coutinho tager en ny drejning. Brasilianeren er ejet af FC Barcelona og udlejet til Nayern München, men han indgår ikke i fremtidsplanerne hos nogle af dem. Nu melder Juventus sig ifølge italienske Tuttosport sig på banen som ny destination. Hidtil har en håndfuld engelske klubber været nævnt – dog ikke Liverpool, hvor offensiv-spilleren havde stor succes, indtil han blev solgt i januar 2018.

Læs også: FC Københavns store sommerkup: Tidligere profil rygtes tilbage

Uli Hoeness, ærespræsident og næstformand i Bayern München, drømmer om, at klubben køber både fløjspilleren Leroy Sané fra Manchester City og midtbane-esset Kai Havertz fra Bayer Leverkusen. De skal indlede en ny æra, siger han. London Evening Standard har mere om den sag. (Du kan se Kai Havertz score for Bayer Leverkusen på videoen øverst på denne side).

Everton kalder ifølge Yorkshire Post den danske målmand, Jonas Lössl, hjem til den næste sæson. Han er udlejet til sin tidligere klub, Huddersfield, der sidste år rykkede ud af Premier League. Det er foreløbig ikke blevet til en eneste kamp for de blå fra Liverpool, hvor han har været back-up for den engelske landsholdsmålmand, Jordan Pickford.

Læs også: FC København får boost i kampen om midtbanespiller – Også Wolves og Ajax lurer

Saül Ñiguez fra Atlético Madrid siger ifølge Manchester Evening News, at han vil annoncere en ny klub om tre dage. Den 25-årige spanske midtbanespiller har tidligere været kædet sammen med Manchester Unied.

De skotske mestre fra Celtic overvejer ifølge den spanske udgave af The Times at tegne en et-årig kontrakt med Manchester Citys 37-årige chilenske reservemålmand, Claudio Bravo.

Den tidligere svenske landsholsspiller, Ola Toivonen, skifter til næste år til Malmö FF, hvor danske Jon Dahl Tomasson som bekendt er træner. Det skriver Expressen. Den 33-årige angriber har siden 2018 spillet for Melbourne Victory i Australien.

Læs også: Mulig kæmpehandel: Tottenham og Paris SG vil købe Superliga-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top