The perfect guide to the casino

Det er én STOR overraskelse: ‘Tykke-Ronaldo’ udpeger top-5

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Sæt X i kalenderen: På denne dato er Premier League tilbage

Brasilianske Ronaldo har lavet en top-5 over dagens topspillere. Hans navnebror, Cristiano, er ikke på listen.

Det er spanske AS<, der har bedt om at få en top-5 fra brasilianske Ronaldo, der undertiden går under tilnavnet 'Tykke-Ronaldo' for at skelne ham fra Cristiano Ronaldo. Og bemærkelsesværdigt nok nævner brasilianske Ronaldo slet ikke Cristiano Ronaldo i sin top-5, selvom portugiseren har vundet titlen som verdens bedste fodboldspiller (Ballon d'Ir) fem gange - senest i 2017. Læs også: FC Københavns store sommerkup: Tidligere profil rygtes tilbage

– Messi er nummer et. Det er klart. Der går nok 20 eller 30 år, førend der kommer én, der er lige så god som ham, siger Ronaldo.

– Jeg kan også godt lide Salah, Hazard og Neymar – ham elsker jeg at se spille – og Mbappé, siger den 43-årige Ronaldo, der i sin tid bl.a. spillede for FC Barcelona, Inter og Real Madrid.

Læs også: FC København får boost i kampen om midtbanespiller – Også Wolves og Ajax lurer

Han giver gerne Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain nogle ord med på vejen.

– Mange siger, at vi minder lidt om hinanden. Han er hurtig, han afslutter godt, og han har et godt skud. Vi har nogle af de samme kvaliteter, men jeg bryder mig ikke så meget om sammenligninger – navnlig ikke på tværs af generationer, for omstændighederne er nogle andre, siger Ronaldo om Mbappé, som du kan se score to mål i videoen øverst på denne side.

Læs også: Mulig kæmpehandel: Tottenham og Paris SG vil købe Superliga-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top