The perfect guide to the casino

Thomas Delaney om stjernen Håland: Han går mig på nerverne!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Sæt X i kalenderen: På denne dato er Premier League tilbage

Erling Braut Håland er en irriterende perfektionist, mener hans danske holdkammerat i Borussia Dortmund, Thomas Delaney.

Erling Braut Håland har taget Bundesligen med storm. Siden den norske angriber kom til Borussia Dortmund i januar, har han lavet ti mål i 11 kampe – og i de fleste af dem er han endda begyndt på bænken.

Også danske Thomas Delaney er imponeret af sin holdkammerat.

Læs også: FC Københavns store sommerkup: Tidligere profil rygtes tilbage

– Jeg ser en ung mand, der vil gøre alt for at forbedre sig. Han går mig faktisk lidt på nerverne nogle gange, fordi alt skal være perfekt – lige fra træningen til hans kost, siger Thomas Delaney til tyske Sport1.de

Erling Braut Håland er søn af den tidligere norske landsholdsspiller, Alf-Inge Håland, der bl.a. spillede for Leeds og Manchester City. og det kan godt være en fordel for ham, mener Thomas Delaney.

Læs også: FC København får boost i kampen om midtbanespiller – Også Wolves og Ajax lurer

– Jeg mener, at han har gavn af, at han har folk omkring sig – fremfor alt faderen – der ved, hvad der skal til for at begå sig i professionel fodbold. Ja, jeg behøver jo ikke en gang at nævne hans stiatistikker, siger den danske midtbanespiller.

Borussia Dortmund vandt søndag 6-1 ude over Paderborn i den tyske Bundesliga – UDEN mål af Erling Braut Håland. Du kan se målene i videoen øverst på siden.

Læs også: Mulig kæmpehandel: Tottenham og Paris SG vil købe Superliga-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top