The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Sæt X i kalenderen: På denne dato er Premier League tilbage

Her har du mandagens rygtebørs.

Odion Ighalo kan ifølge Daily Mirror måske alligevel godt få lov at blive i Manchester United til sæsonafslutningen. Den nigerianske angriber var lejet ud af Shanghai Shenhua til slutningen af maj, men der er tvivl om, hvornår den kinesiske Superliga kan genoptages, og derfor kan han måske få lov at spille sæsonen færdig for ‘De Røde Djævle’, hvor han har gjort et godt indtryk i de fire kampe, han nåede, inden corona-pandemien stoppede Premier League.

Real Madrid har som altid været sat i forbindelse med mange spillere, men ifølge MARCA vil den spanske storklub ikke købe en eneste spiller denne sommer- bl.a. fordi de ikke kan komme til at købe deres to største ønsker, franske Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain. norske Erling Braut Håland fra Borussia Dortmund i år. Klubben har en del spillere ude på lejeaftaler, som de i stedet vil kalde hjem.

Læs også: FC Københavns store sommerkup: Tidligere profil rygtes tilbage

Inter har ifølge Goal fået indføjet en anti-Juventus klausul i salget af Mauro Icardi til Paris Saint-Germain. Den argentinske angriber har i denne sæson været udlejet til de franske mestre, som altså ikke kan sælge ham videre til Inters værste italienske konkurrent.

Om det kan lykkes for Tottenham at få fat i den brasilianske kantspiller, Willian fra Chelsea, til sommer, afhænger af, om klubben kan få solgt Erik Lamela. Den argentinske midtbanepsiller har været meget skadet, og han er tydeligvis ikke en af favoritterne hos manager José Mourinho. Sportsmole har historien.

Læs også: FC København får boost i kampen om midtbanespiller – Også Wolves og Ajax lurer

David Alaba har været rygtet på vej væk fra Bayern München i et stykke tid, men Goal har en artikel om, at der er ved at komme gennembrud i forhandlingerne om en forlængelse af kontrakten med de tyske mestre. den 27-årige østrigske back har været i klubben siden 2009, hvor han var ungdomsspiller.

Napoli er ifølge italienske La Repubblica klar til at give Premier League-klubber rabat i forhold til Serie A-konkurrenter, der vil have fat i klubbens polske angrebs-es, Arkadiusz Milik.

Chelsea ser ud til at føre kapløbet om at sikre sig Juventus-midtbanespilleren Federico Nernardeschi, men Arsenal og Manchester United er også med i jagten på den 26-årige italiener. Daily Express har mere om den historie.

Læs også: Mulig kæmpehandel: Tottenham og Paris SG vil købe Superliga-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top