The perfect guide to the casino

Liverpool-talent fik tilbud fra Real Madrid: Derfor sagde jeg NEJ

Liverpool-talentet Harvey Elliott sagde nejt il Real Madrid, fordi han overhovedet ikke ville have med klubbens anfører, Sergio Ramos, at gøre.

Harvey Elliott var 15 år, da han fik tilbuddet fra Real Madrid, og han spillede på daværende tidspunkt ungdomsfodbold for Fulham.

Men selvom det ville være noget af en opgradering at komme til Real Madrid, der havde velkomst-komité med anfører Sergio Ramos i spidsen klar til at modtage ham.

Læs også: FC Københavns store sommerkup: Tidligere profil rygtes tilbage

Men det skulle Harvey Elliott ikke nyde noget af. Han har holdt med Liverpool hele livet, og han var taget til Kiev i 2018, hvor han så Liverpool tabe Champions League-finalen 1-3.

– Jeg skulle ikke til Real Madrid, og jeg skulle slet ikke møde Sergio Ramos. Ham kan jeg ikke lide, efter at jeg sÃ¥, hvad han gjorde mod Mohamed Salah i den finale, siger Harvey Elliott til The Athletic. Det skriver Daily Mail.

Læs også: FC København får boost i kampen om midtbanespiller – Også Wolves og Ajax lurer

Den egyptiske Liverpool-angriber blev skadet, da han blev trukket ned af Sergio Ramos, der hev ham i armen, som han endte med at lægge sig oven på. Det gav en skulderskade, som tvang Liverpool-stjernen til at udgå.

Harvey Elliott endte i stedet med at skifte til sin yndlingsklub, hvor han blev klubbens yngste debutant, da han kom ind i en Liga Cup-kamp mod Milton Keynes Dons i en alder af 16 år og 174 dage.

Han har spillet syv førsteholdskampe i denne sæson.

(Øverst på siden kan du se en video med alle Liverpools mål i denne sæson).

Læs også: Mulig kæmpehandel: Tottenham og Paris SG vil købe Superliga-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top