The perfect guide to the casino

Halvdelen af Premier League: Drop nedrykning!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Sæt X i kalenderen: På denne dato er Premier League tilbage

Hvis det ikke lykkes at få spillet Premier League færdig i denne sæson, bør nedrykningen droppes. Det mener halvdelen af ligaens klubber.

Efter planen går Premier League i gang igen midtvejs i denne måned efter tre måneders pause på grund af corona-pandemien.

Det bliver uden tilskuere, men frygten er alligevel, at det stadig ikke kan lade sig gøre at spille turnerimgen færdig – for eksempel hvis et hold får symptomer på coronavirus. Og hvad skal der så ske?

Læs også: FC Københavns store sommerkup: Tidligere profil rygtes tilbage

– Hvis vi er nødsaget til at droppe at spille turneringen færdig, vil vi gå ind for, at vi dropper nerdykningen. Og det er der op imod ti klubber, der gør, siger en anonym kilde til Sky Sports.

Frygten er, at ligaen bliver stoppet på et tidspunkt, hvor holdene ikke har spillet lige mange kampe. I den situation lægger Premier League op til, at det hele skal afgøres efter point pr. kamp. men klubberne mener ikke, det er helt fair.

Læs også: FC København får boost i kampen om midtbanespiller – Også Wolves og Ajax lurer

I øjeblikket ligger Norwich, Aston Villa og Bournemouth til nedrykning, men med til historien hører, at Aston Villa har spillet en kamp færre end konkurrenterne. Watford, West ham og Brighton ligger over stregen, men de er i høj grad med i kampen om at undgå nedrykning.

Hvis det ender med, at ligaen suspenderer nedrykningen, bliver det store spørgsmål, hvad man så gør med oprykningen. Her har flere talt for at udvide Premier League i en enkelt sæson, men det kræver flere spillerunder, og det er dårligt tid til i et program, der i forvejen bliver sammenpresset – bl.a. fordi der også skal spilles EM til næste sommer.

(Øverst på denne side kan du se en video, der er en kavalkade af mål fra bl.a. Premier League).

Læs også: Mulig kæmpehandel: Tottenham og Paris SG vil købe Superliga-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top