The perfect guide to the casino

Thomas Delaney: Jeg var bekymret for Bundesliga-start

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Sæt X i kalenderen: På denne dato er Premier League tilbage

Thomas Delaney var bekymret for, hvordan det skulle gå for Borussia Dortmund inden Bundesligaens comeback.

Bundesligaen var lukket ned i to måneder på grund af corona-pandemien, inden ligaen gjorde comeback midt i maj. Men det var ikke frygten for coronavirus, som bekymrede klubbens danske midtbanespiller.

Det var i stedet det forhold, at han havde været skadet, og at træningen op til comeback’et havde været begrænset.

Læs også: FC Københavns store sommerkup: Tidligere profil rygtes tilbage

– Jeg var lidt bekymret. Seks måneder uden kamptræning, og så startede vi op med at træne to og to, så fire sammen, derefter seks og så videre. Jeg havde kun trænet i 3 gange 15 minutter med 11 mod 11, siger Thomas Delaney ifølge Ritzaus Bureau til Borussia Dortmunds hjemmeside.

– Jeg var selvfølgelig klar, men der er ingen tvivl om, at jeg kunne have brugt lidt mere forberedelse. Men det er gået godt, og jeg er meget tilfreds, siger den danske landsholdsspiller i interviewet, som du også kan se på videoen her på siden.

Læs også: FC København får boost i kampen om midtbanespiller – Også Wolves og Ajax lurer

Borussia Dortmund vandt de to første kampe, inden det blev til nederlag hjemme mod de forsvarende og formentlig kommende tyske mestre fra Bayern München. Søndag gælder det bundproppen Paderborn på udebane – stadig uden tilskuere.

– Spændingen skal være den samme (som mod Bayern, red.). Især nu om dage hvor der ikke er fans til stede, skal man finde spændingen indeni sig selv,siger Thomas Delaney

Læs også: Mulig kæmpehandel: Tottenham og Paris SG vil købe Superliga-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top