The perfect guide to the casino

Hverken Barcelona eller Bayern vil have ham: Men denne klub vil betale Coutinhos løn

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Sæt X i kalenderen: På denne dato er Premier League tilbage

Tottenham ser ud til at være det bedste bud på en kommende klub for Philippe Couitnho, der er uønsket i både FC Barcelona og Bayern München.

Philippe Coutinho var en dyr investgering for FC Barcelona, da de i vinteren 2018 købte den brasilianske stjerne af Liverpool.

Han kostede 1,2 milliarder kroner, men han havde svært ved at tilpasse sig spillestilen, og det endte i denne sæson med, at klubben lejede ham ud til Bayern München.

Læs også: FC Københavns store sommerkup: Tidligere profil rygtes tilbage

Her har han lavet otte mål, men de tyske mestre vil ikke bruge deres forkøbsret på den snart 28-årige Philippe Coutinho, der samtidig får svært ved at finde sig en ny klub, fordi han er løntung.

Ifølge spanske SPORT er Tottenham den klub, der i øjeblikket kommer tættest på at ville betale stjernelønnen. Derfor kan det ende med en ny lejeaftale.

Læs også: FC København får boost i kampen om midtbanespiller – Også Wolves og Ajax lurer

FC Barcelona vil forlange ti millioner euro (75 millioner kr.), og at Tottenham betaler Philippe Coutinhos løn, som svarer til små 90 millioner kroner om året.

Philippe Coutinho var i sin Liverpool-tid en af Premier Leagues bedste spillere, og kan han genfinde klassen, vil det passe fint for Tottenham, der har haft en skuffende sæson med en foreløbig ottendeplads i Premier League som resultat.

(På videoen øverst på siden kan du se Philippe Coutinho score et pragtmål for Bayern München).

Læs også: Mulig kæmpehandel: Tottenham og Paris SG vil købe Superliga-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top