The perfect guide to the casino

Bayern München-stjerne afslører: Jeg har modtaget et kontrakttilbud

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Sæt X i kalenderen: På denne dato er Premier League tilbage

Bayern München-stjernen David Alaba fortæller, at han formentlig forlænger med klubben.

Østrigske David Alaba har kontrakt med Bayern München indtil sommeren 2021, men han har modtaget et kontrakttilbud angående en forlængelse med den sydtyske storklub.

– Ja, men vi har ikke sat nogen deadline. De kommende uger vil afsløre, hvad der kommer til at ske, siger Alaba til Kicker, hvor han efterfølgende fortæller, at han nyder at spille den form for fodbold, som Bayern München praktiserer for tiden.

Læs også: FC Københavns store sommerkup: Tidligere profil rygtes tilbage

– Det er sjovt at spille den her form for fodbold. Jeg er selvfølgelig meget tilfreds med min rolle, selvom jeg stadig har lidt lyst til at spille offensivt, siger Alaba.

Læs også: FC København får boost i kampen om midtbanespiller – Også Wolves og Ajax lurer

Bayern München-stjernen har i denne sæson spillet i midterforsvaret, da unge Alphonso Davies har indtaget pladsen som venstreback. Alaba er da også imponeret over stortalentet.

– Han er en supergod knægt, som altid giver fuld gas og lytter, så han kan udvikle sig. Han vil hele tiden lære noget nyt, og så laver han en masse sjov, siger Alaba.

Udover en kort lejeaftale med Hoffenheim har David Alaba spillet i Bayern München gennem hele sin karriere. Her er det blevet til 30 mål og 48 oplæg i 376 kampe.

Læs også: Mulig kæmpehandel: Tottenham og Paris SG vil købe Superliga-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top