The perfect guide to the casino

Liverpool skal spille kampe på neutrale baner: Her er Klopps kølige reaktion

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Sæt X i kalenderen: På denne dato er Premier League tilbage

Jürgen Klopp tager det ganske roligt, at Liverpool skal spille nogle af klubbens kampe på neutrale baner.

Alt tyder på, at Liverpool vinder Premier League i denne sæson, da klubben fører med et forspring på 25 point til nærmeste forfølger, som er Manchester City.

Men på grund af corona-krisen kan klubben ikke komme til at fejre titlen med fansene, hvis den som forventet kommer i hus.

Læs også: FC Københavns store sommerkup: Tidligere profil rygtes tilbage

Politiet vil flytte nogle af klubbens kampe til neutrale baner, og det gælder bl.a. den eller de kampe, hvor Liverpool kan sikre sig det første mesterskab i 30 år. Ordensmagten er bange for, at tusindvis af fans vil stimle sammen foran Anfield for at fejre mesterskabet uden for stadion – med stor risiko for at sprede coronavirus.

– Det er ikke særlig vigtigt, siger manager Jürgen Klopp ifølge britiske Metro om situationen, hvor Liverpool eventuelt sikrer sig mesterskabet på en neutral bane.

Læs også: FC København får boost i kampen om midtbanespiller – Også Wolves og Ajax lurer

– Vi har de bedste hjemmefans i hele verden. Nu har vi også de bedste bliv-hjemme-fans i hele verden, siger Liverpools tyske manager.

– Situationen er, som den er. Hvis vi vinder mesterskabet, er jeg sikker på, at vi nok på et tidspunkt skal få en god chance for at fejre det mesterskab, som det skal fejres, sammen med vores fans, siger Jürgen Klopp.

Læs også: Mulig kæmpehandel: Tottenham og Paris SG vil købe Superliga-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top