FCK vil fylde halvdelen af Parken med tilskuere: – Men nogle kan ikke få plads!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Sæt X i kalenderen: På denne dato er Premier League tilbage

FCK drømmer om, at halvdelen af Parken kan fyldes op med tilskuere. Men man er nødt til at skuffe nogle.

Superligaen er gået i gang igen, men det er foreløbig uden tilskuere. Håbet hos FCK er dog, at mellem 25 og 50 procent af Parken kan fyldes op med tilskuere inden længe.

Det forudsætter, at klubben bruger alle Parkens syv tribuner (tre af tribunerne har både øvre og nedre sektioner, red.). Og samtidig skal tilskuerne spredes for at undgå smitte med coronavirus.

Læs også: FC Københavns store sommerkup: Tidligere profil rygtes tilbage

– For os handler det om at åbne for tilskuere eller ej. Vi synes godt, at vi kan gøre det på en måde, hvorpå man åbner op for cirka 50 procent af vores kapacitet på en forsvarlig måde, siger FCKs kommunikationschef, Jes Mortensen, til bt.dk

Det helt store dilemma bliver imidlertid, hvem man eventuelt skal skuffe. Skal det være sæsonkortholderne eller sponsorerne? Eller skal det være dem, der køber enkeltbilletter, som faktisk er dem, som klubben får entre-indtægter ud af?

Læs også: FC København får boost i kampen om midtbanespiller – Også Wolves og Ajax lurer

– Vi kommer stadig til at stå med nogen, der ikke kan få den plads, som de mener, de skulle have haft. Så må man finde ud af, hvad man gør. Der er altid en procentdel, der ikke kan komme, så kunne man eksempelvis give deres plads videre, siger Jes Mortensen.

Foreløbig lægger regeringen op til, at klubberne som det første må lukke op til 500 menensker ind, men det er ikke en løsning, mener kommunikationschefen.

– Klubberne har vidt forskellige forudsætninger. Vores stadioner minder på ingen måde om hinanden i forhold til størrelse, fankultur og så videre. Derfor synes vi ikke, at debatten skal handle om 0 eller 500 tilskuere, men om hvordan vi kan åbne op på en forsvarlig måde.

Læs også: Mulig kæmpehandel: Tottenham og Paris SG vil købe Superliga-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top