Få mål venter i kriseopgør i Bundesligaen – men DU kan score kassen

Foto: Ritzau Scanpix


Schalke 04 – Werder Bremen – under 2,5 mål

– Der er dømt kriseopgør, når Schalke 04 tager imod Werder Bremen lørdag eftermiddag. Og selvom der traditionelt er mange mål i Bundesligaen, så er det ikke sandsynligt, at der kommer målfest i sådan en kamp.

– Alle drømme om europæisk fodbold til næste sæson i Schalke 04 kan gemmes af vejen efter en helt elendig start på Bundesligaen efter dens comeback tidligere på måneden. De kpngeblå har tabt de hidtidige tre kampe med tilsammen 1-9 (du kan se Schalkes enlige mål på videoen øverst på siden).

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Derfor handler det for Schalke 04 om at få sat proppen i, og det vil sige, at fokus først og fremmest skal være på at få lukket af bagtil.

– Werder Bremen er i fare for at rykke ud af Bundesligaen for første gang i næsten 40 år. Det vil være en katastrofe for tradtionsklubben, hvis det sker.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

– Der har dog været fremgang i resultaterne på det seneste for udeholdet. Efter en øretæve hjemme mod Bayer Leverkusen lykkedes det at vinde 1-0 i Freiburg, inden det blev til fine 0-0 hjemme mod Gladbach.

– Begge disse resultater viser imidlertid også, at fokus også for Werder Bremen ligger på defensiven.

Sådan ligger de

Schalke 04 nummer 9 (V0 U10 T9)
Werder Bremen nummer 17 (V5 U7 T15)

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 15.30

Bookmaker: bet365.com
Odds: 1,72

Bet: 200 kroner

Mulig gevinst: 344 kroner

Overskud: 144 kroner

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top