The perfect guide to the casino

Officielt: Ebbe Sand bliver en del af Hjulmands trænerteam på landsholdet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Ebbe Sand blev ansat som midlertidig assistenttræner for Åge Hareide, men det job mistede han, da EM 2020 blev udsat til 2021. Nu bliver den mangeårige landsholdsangriber en del af det nye trænerteam.

Ebbe Sand har scoret utallige mål for det danske landshold gennem tiden, og nu skal han lære nationens nuværende angribere at ramme målet – og passere modstanderens keeper.

DBU skriver på deres hjemmeside, at Ebbe Sand er blevet ansat som ny angrebstræner for Herrelandsholdet, og han tiltræder officielt den 1. juli.

Ebbe Sand glæder sig over ansættelsen hos DBU.

– For mig har landsholdet altid været som at komme hjem, og derfor glæder det mig fortsat at skulle være en del af det danske landshold. Vi har rigtig mange dygtige spillere på landsholdet, og jeg glæder mig meget til arbejdet med holdet og resten af trænerstaben, siger Ebbe Sand til dbu.dk.

Ebbe Sand blev tidligere på året udnævnt som assistenttræner for Åge Hareide ved det kommende EM i sommeren 2020, men det job mistede han kort efter, da EM blev udsat til 2021 grundet Covid 19.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top