The perfect guide to the casino

Film på vej om Brøndby: Betyder meget for mange – og for mig!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


En filmmand og en journalist er gået i gang med at lave en film om Brøndbys historie.

Det er filmmanden Jeppe Jarl Becker og journalisten Søren Rebbe – der også er speaker på Brøndby Stadion – der står bag projektet.

– Det her er en vigtig og monumental film at lave, både rent historisk men også fordi den her klub betyder så meget for så mange, mig selv inklusiv, og mærkværdigt nok, betyder klubben i dag rigtig meget for flere end nogensinde – på trods af op- og nedture, og at det i år er 15 år siden sidste mesterskab, siger Jeppe Jarl Becker til Brøndby-fansiden 3point.dk

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– At portrættere Brøndby IF er en fantastisk opgave som vi går til med både respekt, ærefrygt og masser af passion. Vi glæder os til at dykke ned i Danmarks bedste fodboldklub, siger Søren Rebbe.

At producere film er imidlertid en dyr sag, så nu er de to gået i gang med at finde de penge, der skal gøre det muligt at lave filmen.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Filmen skal vise hele Brøndby IFs historie fra sammenlægningen af Brøndbyøster og Brøndbyvester i 1964 til de ti mesterskaber og de mange bedrifter i Europa Cup’en til den nuværende situation.

Filmen går foreløbig under projektnavnet KLUBBEN.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top