The perfect guide to the casino

Eks-Tottenham boss tror på Mourinho: Tottenham kan vinde mesterskabet næste år!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Sæt X i kalenderen: På denne dato er Premier League tilbage

Den tidligere Tottenham-manager, Harry Redknapp, mener ikke, at der skal ret meget til, førend Tottenham kan tale med om titlen.

Tottenham ligger nummer otte i Premier League, og det er nærmest usandsynligt, at klubben skulle kunne nå op i top-4, når ligaen går i gang igen i næste måned efter tre måneders corona-pause.

Men det er også først til næste sæson, at den nye manager, José Mourinho, skal bedømmes. Og en af hans forgængere, Harry Redknapp, har stor tiltro til ham – og til holdet.

Læs også: FC Københavns store sommerkup: Tidligere profil rygtes tilbage

– De har Dele Alli, og de har de har harry Kane. Det bliver ikke meget bedre end det. Og så har de Son Hyeung-min, som også er en fantastisk spiller, siger Harry Redknapp ifølge HITC.

– De har et fantastisk stadion, de har et fantastisk træninganlæg, og de har en fantastisk manager, lyder den uforbeholdne ros fra Harry Redknapp, der var manager i klubben fra 2008-12.

Læs også: FC København får boost i kampen om midtbanespiller – Også Wolves og Ajax lurer

– Jeg mener kun, at der brug for en eller to nye virkelig stærke spillere, så skal de nok være med i toppen igen, siger Harry Redknapp, der således regner med, at klubben kan udfordre først og fremmest Liverpool og Manchester City allerede til næste år.

Tottenham har vundet det engelske mesterskab to gange – senest i 1961.

Læs også: Mulig kæmpehandel: Tottenham og Paris SG vil købe Superliga-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top