The perfect guide to the casino

Eks Barcelona-boss: Neymar er bedre end Ronaldo – køb ham tilbage NU

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Den tidligere præsident for FC Barcelona, Sandro Rosell, opfordrer sin gamle klub til at købe Neymar tilbage fra Paris Saint-Germain så hurtigt som muligt.

– Hvis jeg var præsident i FC Barcelona, ville jeg gøre alt, hvad jeg kunne for at købe Neymar tilbage nu, siger Sandro Rosell til Radio Marca. Det skriver Daily Mirror.

Sandro Rosell var præsident i FC Barcelona fra 2010 til 2014, og han er overbevist om Neymars kvaliteter. Faktisk mener han, at Neymar er bedre end Cristiano Ronaldo, der ellers har vundet prisen som verdens bedste fodboldspiller (Ballon d’Or) fem gange. Den pris har Neymar aldrig vundet.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Han er den næstbedste spiller i hele verden. Kun Lionel Messi er bedre, slår Sandro Rosell fast.

FC Barcelona er ikke uvillige til at købe den 28-årige brasilianske troldmand, men det helt store problem er prisen. Paris Saint-Germain købte ham i sommeren 2017 for verdensrekord-summen 1,6 milliarder kroner, og selvom de franske mestre har indikeret, at de er villige til at sælge med tab, bliver han en dyr affære-

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

FC Barcelona er også udfordret af, at de gerne vil købe Lautaro Martinez fra Inter. Argentineren har en frikøbsklausul på 800 millioner kroner.

– Så mange penge ville jeg ikke betale for ham, men jeg forstår godt, at klubben forsøger at lave en byttehandel for at få fat i ham, siger Sandro Rosell.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top