Alt for farligt! Politiet vil flytte Liverpool-kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Sæt X i kalenderen: På denne dato er Premier League tilbage

Britisk politi vil flytte seks ud af de sidste 92 kampe, der mangler i Premier League.

Alt tyder på, at Liverpool vinder Premier League i denne sæson. Men når det sker, bliver det sandsynligvis på neutral bane.

Premier League g̴r efter planen i gang igen 17. juni, og det bliver med restprogrammet med hjemme- og udebaner Рmen med seks undtagelser.

Læs også: FC Københavns store sommerkup: Tidligere profil rygtes tilbage

Det er Everton-Liverpool, Manchester City-Liverpool, Newcastle-Liverpool, Manchester City-Newcastle og Manchester United-Sheffield United. Dertil kommer sandsynligvis mindst en kamp mere – nemlig den kamp, hvor Liverpool kan sikre sig mesterskabet eller den efterfølgende hjemmekamp.

Alle disse kampe skal flyttes til neutrale baner. Ã…rsagen er, at der er en risiko for, at alt for mange mennesker sammen, der vil kramme hinanden – og dermed øge risikoen for at blive smittet med coronavirus.

Læs også: FC København får boost i kampen om midtbanespiller – Også Wolves og Ajax lurer

– Vi har været i konstruktiv dialog med Premier League, siger vicepolitiinspektør Mark Roberts fra South Yorkshire Police, der er landets øverste ansvarlige for politiopgaverne i forbindelse med fodboldkampe.

– PÃ¥ den baggrund er vi kommet frem til et kompromis, der tilgodeser behovet for fodboldkampe – og reducerer politiopgaverne til et minimum, siger Mark Roberts ifølge The Irish Times.

Læs også: Mulig kæmpehandel: Tottenham og Paris SG vil købe Superliga-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top