The perfect guide to the casino

Van Gaal sviner Manchester United til: DET forventer man ikke af verdens rigeste klub!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Ifølge Manchester Uniteds tidligere manager, Louis van Gaal, fik han ikke en eneste af de spillere, han bad om, selvom klubben havde penge nok.

Louis van Gaal var mildest talt chokeret, da han et par dage efter sejren i FA Cup-finalen i 2016 blev fyret af Manchester United som manager. Og han bærer stadig nag.

Han overtog med sine egne ord i 2014 et gammelmandshold, for ti af spillerne i truppen i 2014 var over 30 år, og fem af dem over 35.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Så jeg sagde til ledelsen, at jeg ville forynge truppen, og jeg gav dem en ønskeliste over, hvilke spillere jeg gerne ville have. I løbet af mine to år i klubben fik jeg ikke en eneste af de spillere på den liste, siger den hollandske manager ifølge Goal.

– Derfor måtte jeg sætte ambitionerne ned, men det er jo ikke lige, hvad man forventer i den rigeste klub i verden, siger Louis van Gaal og henviser til, at Manchester United ikke alene omsatte for en masse penge, mens han var der. Der var også mange penge til aktionærerne.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Et driftsoverskud på 600 millioner pund! (fem milliarder kroner), og alligevel kunne man ikke købe de spillere, man gerne ville have. Med så mange penge skal man købe nummer et på listen – og ikke nummer syv, siger Louis van Gaal.

– En del af problemet var naturligvis også, at de sælgende klubber har det med at hæve prisen, når det er de rigeste, der byder. Så er det, at man ender med at købe nummer syv på listen, og han bliver egentlig købt alt for dyrt. Og hvis fejl er det? Managerens, lyder det bittert fra den nu 68-årige pensionist.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top