The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Her har du torsdagens rygtebørs.

Det ser ud som om, forhandlingerne om Liverpools mulige køb af Timo Werner fra RB Leipzig er gået i stå. Sportsmole citrerer tyske Bild for, at sidste sæsons Champions League-vindere ikke er villige til at betale frikøbsklausulen på 55 millioner euro (410 milioner kr.) for den tyske landsholds-angriber.

FC Barcelona afviser ifølge spanske SPORT, at det overhovedet kan komme på tale at sælge teenage-talentet Ansu Fati. Juventus er ellers interesserede i den spanske U21-landsholdsspiller.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

AC Milan er ivrige efter at få fat i en angriber med mål i støvlerne. Øverst på den tidligere storklubs ønskeliste er ifølge italienske La Gazzetta dello Sport polakken Arkadiusz Milik fra Napoli og serbiske Luka Jovic, der ganske vist ikke har gjort meget væsen af sig i Real Madrid, men som forinden bombede løs i Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt.

Colombianeren James Rodriguez er ifølge spanske El Mundo Deportivo klar til at lave ‘det forbudte skifte’ tværs over den spanske hovedstad fra Real Madrid til Atlético Madrid. Den tidligere VM-topscorer kom retur fra lejeophold i Bayern münchen sidste sommer, men han har kun spillet syv kampe i denne sæson – primært som indskfiter.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Og endnu mere Real Madrid. Den brasilianske midtbanespiller, Casemiro, har forlænget kontrakten med klubben, så den nu udløber i 2023. Spanske MARCA har mere om den sag.

Nyrige Newcastle overvejer ifølge Daily Mail at gå efter Xherdan Shaqiri fra Liverpool. Den schweiziske midtbanespiller har kun spillet seks kampe i denne sæson for Premier Leagues førerhold.

Og mere Liverpool. Ikke færre end fem klubber går efter den tidligere engelske landsholdsspiller, Adam Lallana, hvis kontrakt løber ud med denne sæson. Det er ifølge Daily Mirror Leicester, Arsenal, Tottenham, West Ham og Burnley.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top