The perfect guide to the casino

Mario Balotelli ryger ud af klubben: – Vi er skuffet over ham

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Mario Balotelli får ikke flere kampe for sin nuværende klub, Brescia.

Beslutningen er truffet af klubbens præsident, Massimo Cellino, efter rygter i italiensk presse om, at Mario Balotelli ikke dukkede op til træning eller trænede for sig selv.

– Det blev blæst ud af proportioner, fordi der ikke rigtigt er andet at skrive om. Men han er en mærkelig fyr, og jeg regner ikke med ham mere, siger Massimo Cellino ifølge football-italia.net

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Den tidligere træner gav Mario Balotelli noget frihed. han fik bl.a. lov til at komme for sent til træning eller springe træning helt over. Men han kunne ikke administrere friheden, og vi er alt i alt skuffede over ham, siger Massimo Cellino.

– Han er lidt anarkistisk, men man kan så sige, at det er der ikke noget nyt i. For det har han også været i andre klubber. Men vi troede faktisk på ham, da vi købte ham. Det var ikke et mediestunt, siger Massimo Cellino og henviser til, at Mario Balotelli har et flot klub-cv og er tidligere italiensk landsholdsspiller.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Brescia ligger sidst i Serie A, og Mario Balotelli har en kontrakt, der bliver opsagt, hvis klubben rykker ned.

– Alene i betragtning af vores position er han her ikke til næste sæson. Til den tid er han ledig på markedet, siger Massimo Cellino.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top