The perfect guide to the casino

Hvad skete der lige? Nu vil Premier League-anfører gerne træne alligevel

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Troy Deeney fra Watford ville ikke træne, fordi han mente, det var for farligt. Nu vil han pludselig gerne alligevel.

Det var frygten for at blive smittet med coronavirus, der fik Watford-anføreren til at sige, at han ikke ville træne og spille kampe, fordi han ikke mente, det var sikkert.

– Og hvad kan de gøre mig? Tage penge fra mig. Jeg har været flad før, så det skræmmer mig ikke, sagde Troy Deeney dengang og henviste til, at han levede et hårdt liv, inden fodboldkarrieren tog fart.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Men nu er han kommet på andre tanker efter at være blevet beroliget af folk med tilknytning til Premier League og den britiske regering.

– Jeg sagde dengang kun, at jeg ikke ville tilbage i den første uge. Folk tog det som om, jeg aldrig ville komme tilbage, siger Troy Deeney nu ifølge Daily Mirror.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Jeg har haft fire-fem møder, og jeg er anfører for et Premier League-hold. Jeg skal passe mit arbejde, og det gør jeg ikke ved at sidde derhjemme og lave ingenting, mens de andre træner og spiller kampe, siger Troy Deeney og tilføjer:

– I virkeligheden er det måske mest min kone, som fik mig overtalt. Hun er sikker på, at vi kan gøre nok til at beskytte os,

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top