The perfect guide to the casino

Desperate Real Madrid: Tilbyder FIRE spillere for at få Paul Pogba

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Real Madrid VIL have fat i Paul Pogba fra Manchester United, og de har tilbudt fire spillere i bytte for at få fingre i den franske stjerne.

Sidste sommer var Paul Pogba det helt store mål for Real Madrid, hvis træner, Zinédine Zidane, er en stor beundrer af sin landsmand.

Men dengang sagde hans klub, Manchester United, nej, selvom Real Madrid vendte tilbage flere gange.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

I år kan det meget vel blive anderledes, og Real Madrid er parate til at smide flere spillere ind i handlen for at sikre sig den franske verdensmester.

Ifølge The Sun drejerdet sig om angriberne Lucas Vazquez og James Rodriguez samt den tidligere Manchester City-midtbanespiller, Brahim Diaz.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Dertil kommer den norske angriber, Martin Ødegaard, men det er lidt mere kompliceret, da han er i gang med et to-årigt lejemål i Real Sociedad.

Juventus meddelte tidligere på ugen, at de opgiver at købe Paul Pogba tilbage til klubben, som han i 2016 forlod for den daværende verdesnrekord-sum på små 800 millioner kr.

Dermed er der realistisk set kun Real Madrid tilbage, som kan købe 27-årige Paul Pogba, der har et år tilbage af sin kontrakt med Manchester United.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top