The perfect guide to the casino

Messi afslører: Her blev jeg rigtig ked af det

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Lionel Messi blev ked af det, da årets Copa America på hjemmebane i Argentina blev aflyst.

Det er corona-pandemien, der har aflyst årets sydamerikanske mesterskab. ligesom med EM er årets turnering udskudt til næste sommer.

– Copa’en var det helt store for mig i år, og jeg glædede mig ekstremt meget til at spille turneringen igen, siger Lionel Messi ifølge Daily Mirror.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Det ramte mig hårdt, da jeg hørte, at turneringen ville blive udsat. Men omvendt forstår jeg det også godt, siger den 32-årige magiker, der i december blev kåret til verdens bedste fodboldspiller (Ballon d’Or) for sjette gang i karrieren.

På det personlige plan er der ingen tvivl om, at det nager Lionel Messi, at han aldrig har vundet en titel med Argenitna, og det vil passe ham særdeles godt, hvis det sker på hjemmebane til næste år. Argentina var senest værter for turneringen i 3011.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Til dato er det aldrig lykkedes for Lionel Messi at vinde hverken Copa America eller VM med Argentina. Det er kun blevet til adskillige sølvmedaljer.

Ved sidste års Copa America endte turneringen for Argentinas vedkommende med en sejr i bronzekampen mod Chile, hvor Lionel Messi blev udvist og efterfølgende fik karantæne.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top