The perfect guide to the casino

Liverpool-anfører om mesterskab uden fans: – Det bliver meget mærkeligt!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Liverpool-anfører Jordan Henderson kalder det en meget mærkelig oplevelse, hvis klubben får mesterskabstrofæet, uden at kunne fejre det med klubbens fans.

Alt tyder på, at Liverpool vinder det engelske mesterskab for første gang i 30 år.

Klubben fører Premier League med et forspring på 25 point til de forsvarende mestre til Manchester City. Der mangler kun seks point for, at mesterskabet er sikkert, så det kan komme allerede efter to af de manglende ni kampe.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Men hvis det sker, bliver det uden fans på tribunerne på grund af corona-pandemien. Og det bliver underligt, mener Liverpool-anfører, Jordan Henderson.

– Det bliver meget mærkeligt, det bliver anderledes, og det bliver sært, når man har vundet et trofæ, og så er der ingen fans at fejre det sammen med, siger Jordan Henderson ifølge BBC.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Men vi må acceptere, at sådan bliver det. Og jeg er sikker på, at vi nok skal fejre mesterskabet sammen med fasnene, når der engang må komme tilskuere igen – hvis vi da vinder mesterskabet, siger Jordan Henderson.

– Der er stadig et stykke arbejde, der skal gøres færdigt. Og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at slutte sæsonen på så højt et niveau som muligt, siger den engelske landsholdsspiller.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top