The perfect guide to the casino

Der lurer en fed gevinst til dig: Mange kort venter i tysk lokalderby

Foto: Ritzau Scanpix


RB Leipzig – Hertha Berlin – mere end 3,5 kort

– RB Leipzig skuffede i første kamp efter Bundesligaens comeback, da det blot blev uafgjort hjemme mod Freiburg, men de tog godt og grundigt revanche, da de tog til Mainz og vandt med hele 5-0. De mistede dog også klubbens danske anfører, Yussuf Poulsen (bill.), der blev skadet og ikke er med i onsdagens kamp.

– Her kan de umiddelbart forvente hårdere modstand, for Hertha Berlin er kommet stærkt ud efter ligaens comeback. De har endnu ikke indkasseret et eneste mål, og efter at have tævet Hoffenheim med 3-0, uddelte de bøllebank til bysbørnene fra union Berlin med 4-0 efter en meget stærk anden halvleg.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– RB Leipzig har ganske vist ikke indtil videre fået så mange kort i denne sæson, men det har Hertha til gengæld, og vi forventer et meget tæt og intenst opgør her, så det mønster kan meget vel fortsætte.

– Det er et lokalopgør i det østlige Tyskland, og der kan forventes en hel del nærkampe og frispark – og derfor regner vi også med, at dommeren skal have sine kort op ad lommen nogle gange.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Sådan ligger de

Hertha Berlin nummer 11 (V9 U7 T11)
RB Leipzig nummer 3 (v15 U9 T3)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1.90

Beløb: 250 kroner

Mulig gevinst: 475 kroner

Overskud: 225 kroner

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top