The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Her har du lørdagens rygtebørs.

Både Real Madrid og Inter er klar til at byde på Manchester Citys argentinske angrebsstjerne, Sergio ‘Kun’ Agüero, der har været i Manchester City i ni år, og som har kontraktudløb til næste sommer. Sportsmole har historien.

Arsenal skal være gået i gang med forhandlinger om at købe midtbanespilleren Adrien Rabiot af Juventus. Også Manchester United, Newcastle og Everton skal være interesserede i at købe den 25-årige franskmand. Den historie har Sportsmole også.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Valencia er ifølge spanske SPORT interesserede i at overtage Kepa Arrizabalaga, som i 2018 blev verdens dyreste målmand, da Chelsea købte den spanske basker af Athletic Bilbao. Siden da har den nuværende manager i London-klubben, Frank Lampard, imidlertid tabt tålmodigheden med ham efter flere kampafgørende fejl.

Chelsea og andre Premier League-klubber samt Paris Saint-Germain i Frankrig kan glemme at købe Miralem Pjanic fra Juventus. Det skriver spanske El Mundo Deportivo. Hvis den bosniske midtbanespiller skal nogle steder, er han kun interesseret i FC Barcelona.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Danny Rose fra Tottenham er for tiden udlejet til Newcastle, men han siger ifølge Daily Mail, at han drømmer om at spille under Brendan Rodgers. På et spørgsmål om et skifte til nordirerens klub, Leicester, svarer venstrebacken med et grin, at det kræver, at klubben først sælger Ben Chilwell, der spiller samme position.

Samme Leicester fører ifølge 90min.com kapløbet om at få fat i den 22-årige norske Celtic-forsvarer, Kristoffer Ajer. Andre bejlere er Manchester City, Wolverhampton og Everton.

Gode, gamle Yaya Touré kan ende i Vasco da Gama. Goal.com skriver, at en af præsidentkandidaterne i den brasilianske klub fører kampagne med, at han kan skaffe den tidligere FC Barceloan- og Manchester City-stjerne til klubben. Den 37-årig midtbanespiller fra Elfenbenskysten har i denne sæson spillet for kinesiske Qingdao Huanghai.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top