The perfect guide to the casino

Liverpool-stjerne støtter de spillere der bliver væk: Det er deres beslutning

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Liverpool-anfører Jordan Henderson støtter de spillere, der ikke er dukket op til træning i denne uge.

I denne uge startede Premier League-klubberne holdtræningen op igen, men flere spillere fra forskellige klubber valgte ikke at dukke op, da de fortsat finder det for farligt.

Nu får disse spillere opbakning fra Liverpool-anfører Jordan Henderson, der ikke har andet end respekt tilovers for deres beslutning.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Jeg respekterer deres holdning og deres beslutning til fulde. Jeg tror, alle er i forskellige situationer i forhold til deres familier, og hvis man ikke føler sig tilpas eller sikker, så skal man ikke føle sig presset til at komme på arbejde, siger Henderson til Sky Sports og fortsætter:

– Jeg har fuld respekt for de gutter, der endnu ikke føler sig komfortable, og jeg håber, at de respekterer min mening og de andre, der har besluttet at komme tilbage på arbejde.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Jeg føler mig meget sikker på træningsanlægget. Elles ville jeg ikke være her. Og sådan har mine holdkammerater det også, siger Jordan Henderson, som også ville bakke op, hvis det var en af hans holdkammerater, der ville blive hjemme.

For nogle dage siden var Liverpool-manager Jürgen Klopp ude og sige, at spillerne er der af fri vilje, og at de ikke er tvunget til at dukke op på træningsanlægget.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top