The perfect guide to the casino

Landstræner: Ingen andre turde at overtage jobbet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Roberto Mancini fortæller at ingen andre end ham, turde at overtage stillingen som landstræner for Italien.

Det italienske landshold kvalificerede sig ikke til VM-slutrunden i Rusland i sommeren 2018, og derfor turde ingen at overtage stillingen som landstræner.

Det er således hvad den nuværende landstræner Roberto Mancini selv siger. Han har indført et stort generationsskifte på holdet, og han vil føre holdet til store triumfer i fremtiden.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Min idé er at gøre noget specielt, som bringer folk tættere på landsholdet, og gutterne har gjort det godt i forhold til at skabe en god atmosfære, siger Roberto Mancini til Roma TV og fortsætter:

– Italien har altid haft gode spillere i løbet af historien, og det er også tilfældet i dag. Det er aldrig let at vinde – selv ikke mod svagere modstandere. Men vi ville gerne gøre noget andet end tidligere. Vi ville prøve at spille godt og gøre vores bedste i de her kampe.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Da jeg kom til, var der ingen, der ville træne landsholdet. De spurgte mig, og jeg sagde ja. Mange var bange for at springe til i en svær situation, men fodbold er også udgjort af de her øjeblikke, og man skal have selvtillid og tro på kvaliteten i unge spillere, siger Mancini.

Siden Roberto Mancini overtog stillingen som Italiensk landstræner er det blevet til 19 kampe, hvor han har ført dem til sejr i 13 af dem. Fire er endt uafgjort, mens holdet altså blot har tabt to kampe.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top