The perfect guide to the casino

Gary Neville afslører: Så hård var Peter Schmeichel ved mig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Gary Neville fik på puklen hver dag til træning af Peter Schmeichel.

Det var aldrig helt let at være forsvarsspiller med Peter Schmeichel bag sig. Den danske målmand var – udover sine fantastiske evner imellem stængerne – kendt for at være hård mod sine medspillere, når de ikke levede op til opgaven.

Det fik Gary Neville også at føle, da han kom op på Manchester Uniteds bedste hold i 1994.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– I de første par år blev jeg skældt ud af Peter Schmeichel hver eneste dag til træning, siger Gary Neville ifølge Manchester Evening News.

– Hver dag fik jeg at vide, at jeg ikke var i nærheden af at være lige så god som Paul Parker, og det var jeg måske heller ikke, for Paul Parker var faktisk en rigtig god forsvarsspiller, som Gary Neville siger det.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Peter Schmeichel så mig lidt som en fare i det forsvar, og det kan jeg godt forstå, for han var vant til at have Paul Parker, Steve Bruce, Gary Pallister og Denis Irwin foran sig, siger Gary Neville, som dengang ikke var glad for den behandling, han fik af den danske målmand.

– Men det var sikkert godt nok alligevel, for det gjorde mig mentalt stærkere, og det smittede mig med den dér vilje til at vinde kampe og turneringer, siger Gary Neville, der efter mange år som spiller for Manchester United i dag arbejder som ekspert hos Sky Sports.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top