The perfect guide to the casino

FC Barcelona-profil: Jeg ved ikke om jeg spiller her i næste sæson

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


FC Barcelona-profilen Clement Lenglet ved endnu ikke, om han fortsætter i FC Barcelona efter denne sæson.

Franske Clement Lenglet var fast mand i FC Barcelona den første halvdel af sæsonen, men et trænerskifte og et comeback til Samuel Umtiti har betydet, at fremtiden nu er uvis for 24-årige Lenglet.

– Du ved aldrig rigtig, hvad fremtiden bringer, når du er fodboldspiller, men jeg håber, at jeg er i Barcelona i næste sæson, ja. Det afhænger selvfølgelig af transfervinduet, da det er en speciel periode for klubber, og vi er ikke beskyttet fra noget, men jeg håber at blive, siger han til RMC Sport.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Den franske midterstopper startede sæsonen ud men en masse spilletid, men her i det nye år han har ofte været henvist til bænken.

– Der er flere grunde til det. Tilgangen af en ny træner, Samuel Umtiti var god, da han også spillede. Kortene blev blandet. Men efter spillede jeg også en masse, og vi er halv-halv i forhold til spilletid.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Men jeg spillede ikke El Clasico, og det var en lille skuffelse for mig, men det er en del af en fodboldspillers liv. Jeg forbereder mig godt nu, og jeg håber at komme til at spille regelmæssigt.

Clement Lenglet ankom til FC Barcelona i sommeren 2018 fra Sevilla.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top