The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


her har du torsdagens rygtebørs.

Det bliver ikke til noget med et skifte tilbage til FC Barcelona i den kommende sommer for Neymar fra Paris Saint-Germain. Det skyldes den negative effekt, som corona-pandemien har haft på fodboldmarkedet, siger brasilianerens agent, Wagner Ribeiro ifølge Daily Star. I 2017 betalte pariserne verdensrekord-summen 1,6 milliarder kroner for verdensstjernen, men det er de ikke i nærheden af at kunne få for ham, hvis han skal sælges nu.

Efter halvlange forhandlinger har Manuel Neuer valgt at forlænge sin kontrakt med Bayern München. Den 34-årige tyske landsholdsmålmand kom til klubben i 2011 fra Schalke 04, og den nye kontrakt gælder til 2023. Goal.com har mere om sagen.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Inter vil gerne overtage Edinson Cavani fra Paris Saint-Germain, som har kontraktudløb med de franske mestre til sommer. Den uruguayanske angriber skal ifølge italienske Calciomercato ses som milanesernes andetvalg, fordi det ser ud til, at belgiske Dries Mertens vælger at blive i Napoli.

RB Leipzig er ifølge La Gazzetta dello Sport tæt på at veksle lejeaftalen med Patrik Schick fra AS Roma. Til en permanent én af slagsen. Tjekken har holdt klubbens danske spiller, Yussuf Poulsen, en del på bænken i denne sæson.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Arsenal kan ifølge italienske La Gazzetta dello Sport ende med at købe Justin Kluivert fra AS Roma som en del af en handel for, at den italienske hovedstadsklub kan veksle den nuværende lejaftale om Henrikh Mkhitaryan til en permanent en af slagsen. Den 21-årig hollandske fløjspiller er søn af den tidligere landsholdsstjerne, Patrick Kluivert.

Real Madrid har ifølge spanske AS den 22-årige brasilianer, Gabriel Magalhaes fra den franske klub, Lille, i baghånden, hvis det skulle kikse med at købe franskmanden Dayot Upamecano i RB Leipzig til klubbens midterforsvar.

Manchester United er blandt favoritterne til at sikre sig Wolverhamptons spanier, AdamA Traoré, selvom Liverpool og Manchester City også er interesserede. Det skriver Birmingham Mail. Den 24-årige fløjspiller har fået sin fodboldopdragelse i FC Barcelona, men han har også spillet i Aston Villa og Middlesbrough.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top