The perfect guide to the casino

Jores Okore tager bladet fra munden: Kommenterer på matchfixing-skandalen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


AaB-stjernen Jores Okore kommenterer nu for først gang på den matchfixingskandale, som han er blevet hovedperson i.

Jores Okore er hovedmistænkt i en stor matchfixing-sag i Danmark, hvor adskillige personer skulle have spillet flere tusinde kroner på, at han ville få et gult kort i en kamp mod OB.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Oddset startede i odds 4, men styrtdykkede til under 2 grundet de mange spil, men de høje indsatser fortsatte, og i det 92. minut fik den danske midtstopper det gule kort for en grov forseelse på midten af banen.

Der har været tavs fra AaB-stjernen, der dog nu giver et interview til det danske medie, B.T.

– Lige nu er jeg stresset. Jeg er ked af det. Det har været to hårde dage, hvor der har været masser af pres på mig. Der har været umenneskeligt meget fokus på mig og min person af de helt forkerte grunde. Det har virkelig taget hårdt på mig, siger han og opretholder sig uskyld.

– Ja, jeg er uskyldig. Jeg har ikke og vil ikke være involveret i sådan noget. Jeg går ikke ind for matchfixing eller nogen former for snyd, så jeg ville aldrig nogensinde gøre sådan noget.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Han forstår dog godt, at politiet undersøger sagen, da de mange spil fortsatte, selv da oddset faldt så meget, at al værdi måtte være suget ud af den under normale omstændigheder.

– Ja, selvfølgelig forstår jeg, at de undersøger sagen og måske undrer sig over situationen. Det ville jeg også selv gøre, og det gør jeg selvfølgelig, når jeg har fået de her informationer.

Læs hele B.T.-interviewet her.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top