The perfect guide to the casino

Jürgen Klopp glæder sig: – Men vi kommer til at mangle et spark i røven!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Liverpool-manager Jürgen Klopp glæder sig til at komme til at spille i fodbold igen – men der kommer til at mangle en vigtig ting.

Når og hvis Premier League går i gang igen i næste måned, bliver det uden tilskuere på grund af corona-pandemien. Og det ærgrer Liverpools manager, Jürgen Klopp.

– Men nu er det sådan, det er. Jeg har aldrig helt forstået det dér med, at folk altid gerne vil have det, de ikke kan få. Vi kan ikke have tilskuere til kampene. Sådan er det, siger Jürgen Klopp i et stort interview på Liverpools hjemmeside.
Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Jeg glæder mig så meget til at komme i gang igen. Vi har et job, vi skal gøre færdigt, og det vil vi forsøge at gøre, selvom vi kommer til at mangle et spark i røven, siger Jürgen Klopp med kærlig henvisning til Liverpools fans.

Liverpool fører i skrivende stund Premier League med et forspring på 25 point til de forsvarende mestre, Manchester City. Holdet mangler seks point for at sikre sig det første mesterskab i 30 år.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Vi mangler to sejre. Det er ikke ‘kun to sejre’. Det er to sejre. Hverken mere eller mindre. Men vi vil gå på banen for at spille det bedste fodbold, vi kan og vinde så mange kampe som muligt. Det skulle nødigt være de to sidste kampe, vi skal vinde, siger Jürgen Klopp.

Liverpools første kamp efter pausen er efter planen en udekamp mod lokalrivalerne fra Everton.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top