The perfect guide to the casino

Først gjorde de grin med ham: Nu drømmer Paris om at købe målslugeren Håland

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Paris Saint-Germain går ind i kapløbet om at købe Erling Braut Håland af Borussia Dortmund.

De franske mestre har et udmærket kendskab til netop Erling Braut Håland, fordi Paris Saint-Germain mødte Borussia Dortmund i Champions League, hvor nordmanden scorede imod dem – og fejrede det ved at indtage en Buddha-lignende positur.

Pariserne endte dog med at vinde samlet, og de gik dermed videre til denne sæsons kvartfinaler. Og det fejrede de bl.a. ved at gøre grin med den 19-årige Erling Braut Håland ved alle at sidde i samme positur.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Du kan se billedet på tweet’et herunder:

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Men nu drømmer Paris Saint-Germain altså om selv at købe den norske målmaskine, der har scoret 13 gange i de 12 kampe, han har spillet for Borussia Dortmund, siden han kom til BUndesliga-klubben i januar fra RB Salzburg i Østrig. Det skriver spanske MARCA.

Interessen bunder dels i de mange mål – men også det forhold, at fremtiden ser usikker ud for flere af klubbens offensive folk.

Det gælder brasilianske Neymar, der jævnligt sættes i forbindelse med FC Barcelona. Det gælder franske Kylian Mbappé, som Real Madrid har arbejdet på at købe i flere år. Det gælder også argentineren Mauro Icardi, som klubben har lejet af Inter, men som de gerne vil købe permanent. og endelig er der ingen, der ved, hvad der sker med uruguayaneren Edinson Cavani.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top