The perfect guide to the casino

Ekspert er rystet: – Er Brøndby ved at gå konkurs?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Ifølge chefredaktør på Økonomisk Ugebrev, Morten Langer, er kassen ved at være tom i Brøndby.

Brøndby udsendte tirsdag en pressemeddelelse, som har fået Morten Langer til at spærre øjnene op. Navnlig en passage hæfter han sig ved.

– Ledelsen vil i den kommende periode nærmere vurdere behovet for yderligere at styrke det nuværende likviditetsberedskab med henblik på at sikre, at der under de vilkår, der følger af covid-19-situationen, er tilstrækkelig likviditet til at gennemføre Brøndby IF’s aktivitet og strategi, skriver Brøndby.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

På almindeligt dansk betyder det, at det begynder at se sort ud for klubben.

– Når jeg ser den her selskabsmeddelelse, så stiller jeg spørgsmålet: ‘Er Brøndby ved at gå konkurs?’, siger Morten Langer til bt.dk

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Og hvad med Jan Bech Andersen? Brøndby har jo tidligere sagt, at han dækker underskuddet og likviditetsbehovet frem til september 2020. Gælder det også i den her særlige corona-situation? Og hvad med efter 1. september, hvis kassen er tom? Og det tror jeg, den er. Hvad sker der så? Det står der overhovedet intet om, siger Morten Langer undrende.

Brøndby gennemførte i begyndelsen af året en aktie-emission, men klubben forventer også at komme ud af 2020 med et underskud – på trods af, at den i vinter solgte spillere som Kamil Wilczek (APOEL Nicosia) og Dominik Kaiser (Hannover 96)

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top