The perfect guide to the casino

Til Manchester United for den halve pris – men der mangler lige en væsentlig detalje

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Atlético Madrid er enige med Manchester United om et salg af Saúl Ñiguez for 600 millioner kr. – men kun hvis ‘De Røde Djævle’ kan få solgt Paul Pogba.

Sportsmole citerer spanske todofichajes for, at der kun mangler accept fra Saúl Ñigu3z selv for, at den 25-årige spanier fra næste sæson kan kalde sig Manchester United-spiller.

Oprindeligt havde Atlético Madrid forlangt næsten 1,2 milliarder kroner for at sælge klubbens midtbane-es. Men siden da er corona-pandemien kommet til, og den har ramt flere af de spanske klubber hårdt.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Derfor er Atlético Madrid nu gået med til et salg til den halve pris. Skiftet afhænger dog af en væsentlig detalje mere.

Den handler om, at Manchester United skal have solgt klubbens største indkøb, Paul Pogba, som længe har været sat i forbindelse med Real Madrig og sin gamle klub, Juventus.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Saül Ñiguez har spillet på Atlético Madrids bedste hold siden 2012, og han har spillet en væsentlig rolle for, at klubben vandt det spanske mesterskab i 2014 og er kommet i to Champions League-finaler, som de begge tabte til Real Madrid.

Han har desuden spillet 16 landskampe for Spanien.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top